ELLI Early Learning -verkkokauppa > Tapahtumat | Kirjaudu sisään

Tapahtumat

2016-06-15: Tapahtumakalenteri
2016-05-11: ELLI 5 vuotta (uudestaan) perheyrityksenä
2014-03-16: UUTISKIRJEET - arkisto

Näin tilaat verkkokaupan kautta

 

Verkkokaupassamme voit tehdä tilauksen keräämällä tuotteet ostoslistalle ja tallentamalla lopuksi toimitus- ja laskutustiedot.

Yksityishenkilöt voivat ostaa tuotteitamme pankin verkkomaksulla, yrityksille ja yhteisöille lähetämme laskun paperisena tai sähköisenä.  

Lähetettyäsi tilauksen saat siitä vahvistuksena sähköpostiisi linkin tilaukseen sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Niitä käyttäen voit seurata tilaushistoriaasi etkä tarvitse tallentaa yhteystietojasi (jos ne eivät ole muuttuneet) seuraavaa tilaustasi  tehdessäsi.

Rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta se helpottaa seuraavien tilausten tekemistä.

Jos unohdat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, voit helposti uudistaa ne omalla sähköpostiosoitteellasi.

Mitkä ihmeen kuntahinnat?
 

Myönnämme kaikille kunnille ja kaupungeille alennusta 10 % kaikista ei-kumppanituotteista. Kumppanituotteet on merkitty sivustollamme sekä kuvastossa erikseen. Jos tilaat ensimmäistä kertaa tai kirjautumatta, et vielä näe kuntahintoja. Jos olet jo käyttänyt tunnuksiasi, olemme jo lisänneet tunnuksiisi kunta-alennuksen ja näet kuntahinnat jo suoraan verkkokauppaa selatessasi. Jos selaat verkkokauppaa kirjautumatta tai vasta ensimmäisen kerran, näet kuntahinnat yllä kuvatulla tavalla, painamalla "Tulosta ostoslista"-painiketta Ostoslista-välilehdellä.

 

Tuotteita voi hakea porautumalla vasemman reunan tuoteryhmiin tai kirjoittamalla hakusanan tai tuotenumeron haku-kenttään.

Ensimmäisellä hakuruudulla näkyvien perustietojen lisäksi saat tuotteista tarkempaa tietoa klikkaamalla kuvaa tai lisätiedot -linkkiä. Monilla tuotteilla on on varsinaisten tuotetietojen lisäksi pdf-muotoinen liitetiedosto joka sisältää tuotteen kanssa käytettävää lisämateriaalia, käyttöohjeen tai tuotteeseen liittyvän esitteen. 

 

Voit kommentoida tuotteitamme verkkokaupassamme.

Oletko ollut tyytyväinen – oletko keksinyt uuden tavan hyödyntää tuotetta – onko käytössä ollut ongelmia tai tullut kysymyksiä, joihin et ole saanut vastausta? 

Huom! Early Learning pitää itsellään oikeuden epäasiallisten kommenttien poistamiseen. Epäasiallinen ei kuitenkaan tarkoita kriittistä arviota.

 

Tervetuloa verkkokauppamme käyttäjäksi!

 

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa verkkokaupasta, lähetä sähköpostia Jukalle osoitteeseen jukka(ät)earlylearning.fi

(Ennen sähköpostin lähettämistä vaihda ”(ät)”- ”@”-merkiksi yllä olevassa sähköpostiosoitteessa.)

 


Menneet tapahtumat

2014-03-13: Usein Kysytyt Kysymykset UKK
2012-06-28: Näin tilaat verkkokaupan kautta

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2021-01-04 13:20:23  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää