ELLI Early Learning -verkkokauppa > Azul | Kirjaudu sisään

Azul

Azul on silmiähivelevän kaunis strategiapeli, jossa pelaajat pyrkivät täyttämään pelilautaansa erilaisilla mosaiikkilaatoilla.

Kierros alkaa laattatehtaiden täyttämisellä. Tehtaat täytetään neljällä satunnaisella laatalla, josta pelaaja ottaa kaikki samanlaiset laatat, ja pyrkii täyttämään niillä yhden kuviorivin omasta pelilaudastaan. Loput laatat siirretään tehtaan keskelle, ja pelaajat voivat käyttää myös näitä laattoja, joskin ensimmäinen keskeltä laattoja ottanut pelaaja saa virhepisteen. Jos laattoja tulee enemmän kuin kuvioriville mahtuu, pelaaja joutuu ottamaan niistä virhepisteitä. Kierros jatkuu kunnes kaikki laatat on poistettu tehtaasta.

Kierroksen lopussa pelaajat saavat mosaiikkiseinälleen laatan aina kun he ovat saaneet täytettyä samanlaisilla laatoilla yhden laattarivin. Pelaajat saavat pisteitä mosaiikkiseinälle saamiensa laattojen mukaan. Lisäpisteitä saa, kun mosaiikkipalat koskettavat toisiaan tai muodostavat rivin.

Kierroksia jatketaan, kunnes joku pelaajista saa rakennettua mosaiikkiseinälleen vaakarivin. HUOM! Voittaja ei ole pelaaja, joka rakentaa vaakarivin ensimmäisenä, vaan pelaaja, jolla on tässä vaiheessa eniten pisteitä!

Pelissä on loputtomasti vaihtoehtoja erilaisille strategioille ja voittaakseen pelaajien on huomioitava toistensa strategiat.

Hakusanat: strategiapeli

Ikäsuositus 8-vuotiaasta ylöspäin, 2-4 pelaajalle.

Azul
 Azul

Hinta: 42.00 € (alv 24%)
Hinta: 33.87 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 770157
Koko: 1 kpl
Varastossa: 43

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-08-14 16:36:24  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää