ELLI Early Learning -verkkokauppa > Block 5 | Kirjaudu sisään

Block 5

Block 5 -pelissä opetellaan lukumääriä ja lukujen 1-10 summien muodostamista. Siinä tarvitaan myös aimo annos strategista ajattelua sekä hippunen onnea.

Pelissä muodostetaan viiden rivin blokkeja, joissa tavoitteena on saada korteista muodostettua aina blokin ensimmäisessä rivissä olevan kortin summa. Pelaajien tavoitteena on päästä eroon korteistaan mahdollisimman nopeasti.

Hakusanat: matikkapelit, strategiapelit, yhteenlasku

Tutustu pelin suomenkielisiin käyttöohjeisiin alla olevan liitteen avulla.

Ikäsuositus 6-vuotiaasta ylöspäin, 2-6 pelaajalle.

Block 5
 Block 5

Hinta: 5.58 € (alv 24%)
Hinta: 4.50 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 412304
Koko: 1KPL
Varastossa: 13

 

Asiakkaiden kommentteja

Teija
 
Uuden pelin aloittaminen ja sääntöihin tutustuminen vaatii aina erilaisen tahtotilan kuin tuttuun peliin palaaminen. Niinpä Block 5 odotti pelihyllyssä avaamistaan useamman viikon. Mutta kun alkuun päästiin, Block 5 pelistä muodostui hiihtolomaviikon suosikkipeli, jota 7- ja 10-vuotiaat neitokaiset halusivat pelata aina uudestaan ja uudestaan. Pelissä muodostetaan viiden rivin blokkeja lukujen hajotelmista. Aloitusluku on 5. Sen alle käyvät siis esim. 3 ja 2, 4 ja 1, 3 ja 1 ja 1 jne. Jokaiselle pelaajalle on alussa jaettu 8 korttia. Tavoitteena on päästä niistä eroon. Kun yksi viiden rivin blokki on muodostettu, saa aloittaa uuden uudella luvulla. Pelissä harjoitellaan samalla erittäin mukavasti lukujen 1-10 hajotelmia. Neljäsluokkalaiselle nämä olivat jo automatisoituneita, 1. luokkalainen joutui välillä vähän laskeskelemaan. Pääasiassa pelissä on kuitenkin strategia; mistä korteista haluan päästä eroon, mitä tarvitsen. Kaverille voi tehdä myös pientä jäynää 3+ - korttien avulla. Myös aikuinen viehättyi kovasti pelistä, sen helppoudesta ja strategiamahdollisuuksista. Välillä peli kestää pidempään ja välillä se voi olla nopeastikin ohi. VaNe-ihmisenä innostuu pohtimaan tietenkin myös numerokorttien muuta mahdollista hyödyntämistä ja yksinkertaisempaa peliversiota luokkaan sovellettavaksi. Sellainen tähän on varmasti helposti keksittävissä.
 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2019-05-15 12:15:17  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää