ELLI Early Learning -verkkokauppa > Böjliga bokstäver & smidiga siffror | Kirjaudu sisään

Böjliga bokstäver & smidiga siffror

Upp och hoppa ur bänkarna! Materialpaketet BÖJLIGA BOKSTÄVER & SMIDIGA SIFFROR uppmuntrar till att dyka ner i bokstävernas och siffrornas värld – funktionellt och interaktivt med spel och lekar, hopp och balans!

Materialets alfabets- och sifferbrickor ger oändliga möjligheter till att dra nytta av rörelser, spel och funktionalitet som stöd för lärandet. I spelen hoppar man bl.a. längs alfabetsstigen, vrider sig i siffertrassel, springer luffarschackstafett, samlar ihop bokstäver till ett ord i en barnskottkärra eller skapar additionstal genom att kasta sifferfrisbee. Förutom de färdiga spelen, lekarna och verksamhetstipsen uppmuntrar materialet till att hitta på egna spel och lekar, samt att mångsidigt tillämpa det som en del av lärandet för barn i olika åldrar.

Stöd för olika typer av lärande

Förutom läs-, skriv- och matematikkunskaper stöttar spelen och lekarna i materialet Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror även kunskaper i interaktion och kamratskap, kreativt uttryck och delaktighet, samt koncentrationsförmåga och problemlösningskompetens. Lärandet börjar inte vid själva spelets start, utan redan vid spelets planerings- och uppställningsskede krävs det kunskap inom samarbete och problemlösning.

Materialet passar för såväl förskole-, lågstadie- och specialundervisning som förskolepedagogik och olika typer av klubbverksamhet för barn. Materialet passar även bra för språkundervisning samt förberedande undervisning för barn med invandrarbakgrund. Åldersrekommendation är 4+.

Materialets innehåll

- Instruktionshäfte med instruktioner för 21 inlärningsspel och -lekar som genomförs på golvet, inklusive tillämpningar till dessa

- 50 halkfria spelbrickor (diam. 20cm), som innefattar
- de skandinaviska alfabeten (svenska, norska, danska) med begynnelsebokstavsfigurer

- talen 0-12 samt olika antal frukter eller grönsaker som motsvarar talen
- 6 spelelement (start, stop, kasta tärningen, kasta inte tärningen, plus, minus)

Material säljs i en tygpåse. De halkfria, hållbara brickorna, som kan torkas av med en fuktig trasa, passar utmärkt för olika slags golvspel och uppmuntrar även barnen att hitta på egna spel.
Saatavilla myös suomeksi - Ketteräksi kirjaimista, notkeaksi numeroista

Also available in English - Active with ABC&123Kumppanituote - ei alennettava.
Böjliga bokstäver & smidiga siffror
Böjliga bokstäver & smidiga siffror
 Böjliga bokstäver & smidiga siffror

Hinta: 159.50 € (alv 24%)
Hinta: 128.63 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 410353
Koko: 1 kpl
Varastossa: 3

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-05-27 14:15:11  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää