ELLI Early Learning -verkkokauppa > Isot auto-ja lapsikortit | Kirjaudu sisään

Isot auto-ja lapsikortit

sopivat opetusryhmän yhteiseen ajattelutaitoja kehittävään työskentelyyn, jossa harjoitellaan ominaisuuksien havaitsemista, vertailua, luokittelua, järjestykseen asettamista ja tiedon järjestämistä muun muassa taulukkomuotoon.

Autokortit (A5, 24 autoa) ovat suljettu looginen kokonaisuus, jolla on rajattu määrä ominaisuuksia: automalli (3 vaihtoehtoa), väri (4 vaihtoehtoa) ja ajosuunta (2 vaihtoehtoa). Kokoelmassa on 24 korttia. Jokainen kortti on erilainen eikä siihen voi lisätä tai ottaa pois yhtään korttia, ellei autoihin liittyvien ominaisuuksien määrää muuteta.

Symbolikorteilla, joita on yhteensä 18 kpl, on ilmaistu autojen ominaisuudet (9 kpl). Lisäksi mukana ovat em. ominaisuuden kieltävät ei-kortit (9 kpl).

Lapsikortit (A5, 12 lasta) ovat kokoelma, jota voidaan käyttää, kun harjoitellaan järjestämistä, luokittelua, ominaisuuksien havainnointia tai vaikka jaksollisten jonojen rakentamista.

Arvaa kuka? -leikki lienee korttien suosituin käyttömuoto, joka muuttaa aidon lapsilla leikityn leikin korttipelimuotoon. Kokoelmaan kuuluu 12 lapsikorttia, joista 6 on tyttöjä, 6 poikaa. Taululle tehdyn ryhmittelyn voi kirjoittaa matematiikan kielellä: 6+6=12. Samaan tulokseen päädytään ilmanpallollisuuden mukaan tehdyssä luokittelussa. Ryhmittelyn perusteena voisi olla myös asento (4+4+4=12) tai kiinnilaitetut hiukset. Kortit eivät sisällä kokoelman sulkevia ominaisuuskortteja.

Kortteja voi käyttää erojen ja yhtäläisyyksien havainnoinin ja luokittelun lisäksi mm. muistipeleihin ja laskutoimitusten käyttötarkoitusten harjoitteluun.

Korttien mukana tulevan ohjeen voi myös ladata alla olevasta liitetiedostosta.
Hakusanat: Varga-Neményi -tuotteet VaNe
Loogiset kokoelmat

Lisätietoja unkarilaisesta matematiikanopetus -menetelmästä Varga-Nemenyi -yhdistyksen sivuilta. www.varganemenyi.fi Kumppanituote - ei alennettava.


Katso alla olevasta liitteestä lisätietoa ja käyttövinkkejä.

Isot auto-ja lapsikortit
 Isot auto-ja lapsikortit

Hinta: 24.68 € (alv 24%)
Hinta: 19.90 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600116
Koko: 1 kpl
Varastossa: 3

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 15:46:16  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää