ELLI Early Learning -verkkokauppa > Keskustelukuvat: Kansio A3 ja magneettitaulu | Kirjaudu sisään

Keskustelukuvat: Kansio A3 ja magneettitaulu

Keskustelukansion kuvissa kuvataan riskitilanteita eri ympäristöissä, mutta laajoja kuvia voi käyttää kaikenlaiseen keskusteluun!

A3 -kokoinen keskustelukansio on helppo kuljettaa mukana eri toimipaikkoihin. Se muuttuu käteväksi pöytätelineeksi mukana tulevan muovisen pidikkeen avulla (ohjeet kansion sisältöarkin kääntöpuolella).

Ohjaaja voi johdatella keskustelua kansiossa olevien mustavalkoisten, kopioitavien A4-arkkien avulla. Kuvissa tapahtuvat riskitilanteet on ympyröity A4-arkin toisella puolella. Ohjaaja voi myös pyytää lasta etsimään saman tilanteen värillisestä keskustelukuvasta. Toista, A4-arkin muokkaamatonta puolta voidaan käyttää muistiinpanojen tekemiseen tai vaikka väritystehtävissä.

Kuvista saa magneettitauluja siirtämällä kansion lopussa olevan magneettiarkin halutun kuvan taakse. Magneettiarkin lisäksi mukana on magneettitarrapaloja ja niihin kiinnitettäviä irtileikattavia symbolikuvia, kuten nuolet, kysymysmerkit ja erilaiset vaaraa ilmaisevat merkit, joita voidaan kiinnittää keskustelukuviin huomion kohdistamiseksi. Magneettitarrapaloihin voi kiinnittää myös erilaisia pieniä hahmoja (esim. lajittelueläimet), jolloin voidaan keskustella hahmojen seikkailuista kuvien maailmassa.

Hakusanat: Vuorovaikutus ja tarinat Puheterapia Tarinankerronta S2-lapset Tunteet ja vuorovaikutus

Kansiossa on 15 värillistä keskustelukuvaa (A3) ja 30 kopioitavaa mustavalkoista tehtäväarkkia (A4).

Keskustelukuvat: Kansio A3 ja magneettitaulu
 Keskustelukuvat: Kansio A3 ja magneettitaulu

Hinta: 59.35 € (alv 24%)
Hinta: 47.86 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 120165
Koko: 1 kpl
Varastossa: 1

 

Asiakkaiden kommentteja

Hannah
 
Käytän materiaalia monta kertaa aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen aikana. Kuvissa on niin paljon yksityiskohtia, että sen avulla on helppoa ja mielenkiintoista opiskella uusia, arjessa tarpeellisia sanoja. Käytän kuvia parikeskusteluissa tai esimerkiksi tekstinymmärtämistehtävien pohjana. Kuvat soveltuvat mm. luonto-, urheilu-, talviliikunta- ja liikennesanaston, kodin turvallisuuteen ja kaupunkiympäristön sanaston opiskeluun.
 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-08-14 16:36:24  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää