ELLI Early Learning -verkkokauppa > KIRJOITA OIKEIN - Kaksoiskonsonantit | Kirjaudu sisään

KIRJOITA OIKEIN - Kaksoiskonsonantit

Kirjoita Oikein –materiaali paneutuu oikeinkirjoituksen tyypilliseen ongelmakohtaan, kaksoiskonsonanttien harjoitteluun. Harjoitukset tehdään kuva- ja sanakortteja käyttäen, materiaaliin sisältyvän ohjevihkon avulla.

Materiaali sopii erinomaisesti monenlaiseen kielelliseen kuntoutukseen ensimmäisestä luokasta alkaen, erityisopetukseen, S2- suomi toisena kielenä -opetukseen ja muisti- ja afasiakuntoutukseen kaikenikäisille.

Ohjevihkossa on yli 20 harjoitusta erilaisiin tarpeisiin. Harjoitussanat on koottu neljään, asteittain vaikeutuvaan ryhmään.

Ohjevihkossa on monistettavia tehtäviä, joissa harjoitellaan kaksoiskonsonanttisanojen käyttöä lauseissa ja tarinoissa. Lauseet ja tarinat ovat sekä tavutettuina että ilman tavuviivoja.

Ohjevihkossa on myös lukemisen harjoituksia ja nimeämiseen, luokitteluun ja yhdyssanoihin liittyviä tehtäviä. Kaikissa harjoituksissa voivat sana- ja kuvakortit olla mukana!

Hakusanat: Sanasto Puheterapia Äänteiden harjoittelu S2-lapset S2-aikuiset Lukeminen ja kirjoittaminen Kaksoiskonsonantti Toiminnallisuus Geminaatta

Kirjoita Oikein –materiaali sisältää 110 kuvakorttia ja 110 sanakorttia kaksoiskonsonanttien harjoitteluun. Uudistetussa painoksessa on mukana 48-sivuinen ohjevihko erilaisten harjoitusten tekemiseen. Materiaalin on koonnut ja ohjeistanut laaja-alainen erityisopettaja Leena Hulkko. Tehtäviä ideoimassa on ollut mukana ELLI:stä Oona Mutikainen. Afasiakuntoutuksen ohjeistukset on suunnitellut FM, erikoissairaanhoitaja Riitta Mönkäre. Kuvat Joona Pääkkönen.

Leena Hulkko kertoo materiaalin synnystä ELLIn blogissa.

Tällä tuotteella on Neuropsykologipalvelu Luduksen myöntämä laatuleima, jossa kerrotaan mm. että: "Lisäbonuksena korttisarjassa on sen käyttökelpoisuus myös nimeämisen harjoitteluun. Lisämahdollisuuksia materiaalista saa irti kun nimeämisen harjoitteluun yhdistetään luokittelua tai keksitään nimetyn sanan yläkäsite tai muita samaan käsiteryhmään kuuluvia sanoja." Lataa laatuleimasta kertova tiedosto tästä.


Tutustu myös Kirjoita oikein -materiaalin lisämateriaaliin, Tavut oikein - tavukortit -materiaaliin!


KIRJOITA OIKEIN - Kaksoiskonsonantit
 KIRJOITA OIKEIN - Kaksoiskonsonantit

Hinta: 59.52 € (alv 24%)
Hinta: 48.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 412009
Koko: 1 kpl
Varastossa: 186

 

Asiakkaiden kommentteja

Minna Savela
 
Olipas onnistunut paketti tuo "Kirjoita oikein". Monipuolinen,selkeä ja toiminnallinen. Monelle taitotasolle sopiva -kiitos!
 
erkka
 
Omasta näkökulmastani tämä materiaali on helppo ja monipuolinen kiireiseen pienryhmän arkeen. Korttien ulkoasu on raikas ja sitä oppilaat tuntuvat arvostavan. Kuulun itse opettajaryhmään, jolta ei liikene juuri aikaa askarteluun. Arvostankin laadukasta perusmateriaalia, joka on helppo napata käyttöön tarvittaessa.
 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-10-28 15:10:37  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää