ELLI Early Learning -verkkokauppa > Kuudes ottaa - 6. nimmt! | Kirjaudu sisään

Kuudes ottaa - 6. nimmt!

Kuudes ottaa on helppo matikkapeli, jonka pelaaminen ei juuri muuta vaadi kuin sen, että osaa numerot 1-104.

Hyvä peli myös kouluun, sillä harjaannuttaa lukujen vertailua lukualueella 0 - 100. Pelissä menestyäkseen tarvitsee sopivasti strategiaa ja tuuria.

Korttipakka koostuu numeroista 1-104, joista kussakin on tietty määrä häränpäitä. Pelaajille jaetaan kymmenen korttia ja neljä korttia laitetaan pöydälle neljän rivin aloitukseksi. Sen jälkeen kukin pelaajista valitsee kädestään yhden kortin.

Kortit asetetaan pöydälle riveihin kahta sääntöä käyttäen: kortti on asetettava riviin, jossa edellinen kortti on sitä pienempi JA kortti pitää asettaa riviin, jossa asetettavan kortin ja pöydällä olevan kortin erotus on mahdollisimman pieni.

Muutenhan tämä olisi helppoa, mutta pelaajat valitsevat pelattavan korttinsa tietämättä, mitä kortteja muut pelaajat aikovat pelata pöydälle. Jos pelaajalla ei ole tarpeeksi isoa korttia mihinkään riviin, hän joutuu tyhjentämään jonkun pöydällä olevan rivin aloittaakseen uuden. Pelaaja saa siis enemmän miinuspisteitä kuin pöydälle asettaa. Lisäksi, jos pelaaja joutuu asettamaan korttinsa kuudenneksi johonkin riviin – JAIKS – kuudes ottaa koko rivin!


Hakusanat: Matematiikka- ja logiikkapelit

Ikäsuositus:10+
Pelaajamäärä:2-10
Peliaika:45 min

Peli voidaan sopia lyhyemmäksikin, kun päätetään kuinka monta kierrosta pelataan. Tämä on tärkeä ominaisuus toimivalle koulupelille.

Kumppanituote - ei alennettava.

Kuudes ottaa - 6. nimmt!
 Kuudes ottaa - 6. nimmt!

Hinta: 12.40 € (alv 24%)
Hinta: 10.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 770536
Koko: 1 kpl
Varastossa: 3

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-11-25 16:28:32  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää