ELLI Early Learning -verkkokauppa > Kuvien vilinää ja kellon kilinää | Kirjaudu sisään

Kuvien vilinää ja kellon kilinää

Kuvien vilinää ja kellon kilinää on hauska tarkkaavaisuuspeli yli 5-vuotiaille. Yksi pelaaja valitsee yhtä pelilaudan esinettä vastaavan kuvakortin, ja muut yrittävät kysymysten avulla arvata, minkä esineen pelaaja valitsi. Aina kun muut kysyvät kysymyksen, pelaaja kilistää pientä kelloa ja siirtää sen yhden askeleen lähemmäksi maalia: jos kello pääsee maaliin pelaaja saa pitää kortin. Jos joku muista pelaajista arvaa, minkä esineen pelaaja aluksi valitsi, arvaaja saa kortin itselleen.

Pelilaudassa on kaksi puolta, helpompi puistonäkymä (vihreät reunat) ja vaikeampi kaupunkinäkymä (siniset reunat). Pelin mukana tulee kaksi pakkaa kortteja, toinen vihreäreunainen korttisarja, jossa on kuvia puistonäkymässä näkyvistä esineistä ja sinireunainen pakka, jossa on kuvia kaupunkinäkymän esineistä.

Peli sopii hyvin sanaston ja kertomisen harjoitteluun, kun pelaajia pyydetään nimeämään esineitä (esim. Onko se pyörä?) tai laajempia tilanteita. Peliä voivat hyvin pelata myös henkilöt, jotka eivät puhu tai ymmärrä suomea: kysymysten sijaan arvauksen voi esittää sormella osoittamalla, esim. Onko esine tällä puolella pelilautaa? Onko esine sormeni rajaamalla alueella?

Hakusanat: S2, sanasto, puheopetus, hahmottaminen, tarkkaavaisuus,

5-vuotiaasta ylöspäin, 2-4 pelaajaa

Kuvien vilinää ja kellon kilinää
 Kuvien vilinää ja kellon kilinää

Hinta: 42.16 € (alv 24%)
Hinta: 34.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 120059
Koko: 1 kpl

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 15:46:16  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää