ELLI Early Learning -verkkokauppa > Matematiikkaa 2a kuva-arkit | Kirjaudu sisään

Matematiikkaa 2a kuva-arkit

sisältää ”Kuvapäiväkirjan”, Visuaalisen lukumäärien hahmottaminen -kuvasarjan, Lelukaupan ja Kirja- ja paperikauppa tuotteet että kassakoneen + kukkarot. Pakkaukseen kuuluu 41 A4-korttiarkkia. Kuvia voi käyttää Varga-Neményi -menetelmän lisäksi myös muiden opetusmenetelmien oheismateriaalina.

”Kesäleirillä tapahtunutta”- piirroskuvasarja (A4, 15 kuvaa) löytyy Matematiikka 2a oppilaan kirjan etukannesta. Teema avaa 2. luokan lukualueen 0-20 kertaaminen ja sen laajentaminen 30:een oppisisällön. Isokokoisten kuvien avulla opettaja voi nostaa yksittäisen kuvan toiminnan ja keskustelun kohteeksi. Tällöin hän auttaa oppilaan keskittymistä poistamalla osan visuaalisista virikkeistä. Kortteja voi käyttää myös lukumäärien havainnointiin, luokitteluun ja niiden pohjasta voidaan kirjoittaa laskuja ”matematiikan kielellä”. Kuvia voi käyttää myös kirjoittamisen virikekuvina.

Visuaalinen lukumäärien hahmottaminen -kuvat (A4, 24 kpl) ovat valokuvia lukualueelta 0-30 ja ne löytyvät myös Matematiikkaa 2a oppilaan kirjan lopusta. Kuvien käytetään lukualueen laajentamiseen, lukujonotaitojen harjoitteluun sekä yhtä suuruuden, yhtä suurten lukujen yhteenlaskun ja kertolaskun käsitteiden avaamiseen. Kuvat voi lukea ja kirjoittaa myös sisältöjakolaskuina.

Lelukaupan 2a (A4 2 lelua, A5 12 lelua) ja Kirja- ja paperikaupan (14 tuotetta) piirrettyjen havainnekuvien avulla luokkaan voidaan rakentaa kuvitteellinen kauppa, jonka avulla kaupassa asioimiseen ja rahan käyttöön liittyvät keskeiset piirteet nostetaan esille. Kauppaleikkikuvien tavoitteena on aktivoida oppilaiden omat ostamiseen liittyvät kokemukset laajentamatta aihetta kuitenkaan liian paljon. Kauppaleikki -teema on mukana jo Matematiikkaa 1a ja 1b oppilaan kirjoissa. Nyt teemaan liitetään uusia matematiikan sisältöalueita, joista jokaisen opettaja voi halutessaan ankkuroida juuri ”tiettyyn kauppaan” kuuluviksi avainkokemuksiksi.

Kassakoneen kuvan opettaja voi liittää osaksi kauppaleikkejä tai liittää sen erityisesti ”Kauppiaan menetelmä”-laskemisen tapaan liittyväksi avainkokemukseksi.

Kukkaroiden kuvat sopivat hyvin mm. kolikoiden määrän ja rahan arvon vertailuun.

www.varganemenyi.fi

Hakusanat: Varga-Neményi -tuotteet VaNe

Kumppanituote - ei alennettava

Matematiikkaa 2a kuva-arkit
 Matematiikkaa 2a kuva-arkit

Hinta: 37.08 € (alv 24%)
Hinta: 29.90 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600207
Koko: 1 kpl
Varastossa: 27

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 15:46:16  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää