ELLI Early Learning -verkkokauppa > Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 2 luokalle | Kirjaudu sisään

Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 2 luokalle

Matematiikkaa 2a oppilaan kirja keskittyy lukutajun monipuoliseen kehittämiseen ja laskutoimitusten välisten yhteyksien rakentamiseen.

Kirja sisältää Matematiikkaa 1a oppilaan kirjan liitteitä täydentävät lukukortit ja rahat.

HUOM! Kun oppikirjat tilataan koko opetusryhmälle (vähintään 16 kpl samaa kirjaa), saa vastaavat Opettajan tienviitat tilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tästä on mainittava erikseen tilauksella lisätieto-kentässä.

Matematiikkaa 2a satsaa lukutajun kehittämiseen. Aluksi kerrataan lukualueen 0 - 20 hallinta, laskutavat ja -lait sekä laskemisen joustavuus. Lukualue laajennetaan toiminnallisesti 0 - 30. Samalla luvuista nostetaan esiin uusia ominaisuuksia. Lopuksi lukualue laajennetaan täyteen mittaan lukuihin 0 - 100.

Syksyn aikana pohjustetaan kertolaskun käsitteen ja yhtä suurten lukujen yhteenlaskun välinen yhteys. Samoin nostetaan esiin sisältöjakolaskun ja peräkkäisten vähennyslaskujen välinen yhteys. Käsitteitä ritirinnan kuljettaen kerto- ja jakolasku nivoutuvat toisiinsa kauniisti ja käänteisyyden ajatus saa rakentua rauhallisesti. Kerto- ja jakolaskukäsitteiden kehittäminen on pitkä Abstraktion tie.

Inventaario-harjoitusten avulla oppilas saa pakata pieniä esineitä samansuuruisiin ryhmiin. Tavoitteena on nostaa esiin käsitteen lukujärjestelmä ominaispiirteitä ennen 10-järjestelmän mukaisia paikkaan ja sen arvoon liittyvien harjoitusten tekemistä.

Loogisen päättelyn perusteena olevaa havainnointia suunnataan tehtyjen luokittelujen tarkasteluun ja joukon ominaisuuksiin. Havainnointitaidon kehittäminen on osa opetusta koko ajan, sisältöalueesta riippumatta. Kombinatoristen ratkaisujen löytämiseksi otetaan käyttöön Puu -malli, joka on pohjustettu 1. luokan opetuksessa käytettyjen Tie -mallien avulla. Huomio siirtyy joidenkin mahdollisuuksien keksimisestä siihen, että kaikkien olemassa olevien ratkaisujen löytäminen on työskentelyn luonnollinen seuraus.

Geometriassa tutkitaan kappaleiden ominaisuuksia, rakennetaan, luokitellaan, piirretään ja laatoitetaan. Kalenterista tutuiksi tulleet syklit saavat piirrostehtävissä uudenlaisen muodon. Koodaamista sekin.

Ajan ja sen kulumisen opettamiseen kiinnitetään huomiota päivittäin.

Matematiikkaa 1a oppilaan kirjan mukana tulleet jokaisen oppilaan toiminnallisuuden mahdollistavat liitemateriaali täydentyvät uusilla lukukorteilla (23-37), euroseteleillä (5 €, 10 €, 20 €, 50 € ja 100 €) ja 5:n, 10:n, 20:n ja 50:n sentin kolikoilla.

Hakusanat: Varga-Neményi -tuotteet VaNe

Tekijät Eszter C. Neményi, Márta Sz. Oravecz, Anni Lampinen, Varga-Neményi ry.

ISBN 9789525931211 / 978-952-5931-21-1

Kumppanituote - ei alennettava.

Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 2 luokalle
Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 2 luokalle
 Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 2 luokalle

Hinta: 19.69 € (alv 10%)
Hinta: 17.90 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600201
Koko: 1KPL
Varastossa: 408

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2019-12-12 16:06:24  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää