ELLI Early Learning -verkkokauppa > Matematiikkaa 2b oppilaan kirja | Kirjaudu sisään

Matematiikkaa 2b oppilaan kirja

Matematiikkaa 2b oppilaan kirja toimii lukualueella 0 - 100. Lukutaju ja laskutaidon joustavuus kehittyy, kun erilaisten laskutapojen käyttöä kokeillaan ja käytettävyyttä arvioidaan.

Kerto- ja jakolaskuja harjoitellaan monipuolisesti.

Liitteet sisältyvät Matematiikkaa 2a oppilaan kirjaan.

HUOM! Kun oppikirjat tilataan koko opetusryhmälle (vähintään 16 kpl samaa kirjaa), saa vastaavat Opettajan tienviitat tilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tästä on mainittava erikseen tilauksella lisätieto-kentässä.

Matematiikkaa 2b oppilaan kirjan Linnunpoikaset pesässä -kuva kertoo paljon tulevan kevään sisällöistä, joita ovat mm. yhtä suurten lukujen yhteenlasku, kertolasku, sisältö- ja ositusjakolasku, kaksinkertainen - puolet -käsitepari, lukujen kaksinkertaistaminen ja puolittaminen. Kuva kertoo myös siitä, että oppiminen ei ole yksin puurtamista, vaan yhdessä tekemistä, jota opettaja pedagogisella taitavuudellaan ruokkii!

Lukualueen laajentamiseksi sataan tehdään paljon konkretiaan perustuvaa työtä koko kevään ajan. Jo aikaisemmin opittuja käytännöllisiä laskutapoja vahvistetaan ja lisäksi harjoitellaan uusia, isommalla lukualueella tarvittavia keinoja. Lukujonojen konkreettista harjoittelua ei tässäkään vaiheessa jätetä syrjään, vaikka niiden käsittely siirtyy enenevässä määrin lukujen luettelun ja kirjoittamisen muotoon.

Kertolasku, sisältöjako ja ositusjako -käsitteiden rakentamiseksi järjestetään toiminnallisia kokemuksia.

Matematiikkaa 2b oppilaan kirjassa käsitteitä tarkastellaan visuaalisessa muodossa kuvia katsoen, lukien, täydentäen ja itse niitä piirtäen. Kuviin liitetään matematiikan formaalin kielen mukaiset laskut. Toisaalta oppilas lähtee joskus liikkeelle annetusta laskusta ja luo itse tehtävään sopivan, omaan elämänpiiriin liittyvän kuvan. Yksi kuva - kolme tarinaa -pohdinta sulauttaa nämä kokemukset toisiinsa ja luo näin ymmärrystä laskutoimitusten välisille yhteyksille.

Matematiikkaa -kirjasarjan periaatteiden mukaan oppilaan tekemä havainnointi ja sen perusteella tehtävä päättely on läsnä kaikessa tekemisessä ajatteluntaitojen kehittämiseksi.

Toinen lukuvuosi alkoi Perhosten peilaamisella. Lukuvuoden päättävä lukumäärän kaksinkertainen - puolet -suhdetta kuvaava helmitaulukuva päättää sen. Ei kuitenkaan ympyräksi, vaan vähän kerrallaan laajenevaksi spiraaliksi, jossa uuden kehän syntyminen rakentuu jo olemassa olevien kokemusten varaan.

Tekijät Eszter C. Neményi, Márta Sz. Oravecz, Anni Lampinen, Varga-Neményi ry.

ISBN 9789525931228 / 978-952-5931-22-8

Kumppanituote - ei alennettava

VaNe Oppilaan kirjat:
Matematiikkaa 1aoppilaan kirja ja liitteet 1 luokalle
Matematiikkaa 1b oppilaan kirja
Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 2 luokalle
Matematiikkaa 2a oppilaan kirja ja liitteet 1-2 luokalle
Matematiikkaa 2b oppilaan kirja
Matematiikkaa 3a oppilaan kirja ja VaNe-opetusrahat
Matematiikkaa 3b oppilaan kirja
Matematiikkaa 4a oppilaan kirja
Matematiikkaa 4b oppilaan kirja


VaNe Opettajan tienviitat:
Opettajan tienviitta 1a
Opettajan tienviitta 1b
Opettajan tienviitta 2a
Opettajan tienviitta 2b
Opettajan tienviitta 3a
Opettajan tienviitta 3b


Matematiikkaa 2b oppilaan kirja
Matematiikkaa 2b oppilaan kirja
 Matematiikkaa 2b oppilaan kirja

Hinta: 20.79 € (alv 10%)
Hinta: 18.90 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600202
Koko: 1 kpl
Varastossa: 488

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-10-22 16:23:23  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää