ELLI Early Learning -verkkokauppa > Matematiikkaa 4a oppilaan kirja | Kirjaudu sisään

Matematiikkaa 4a oppilaan kirja

Vane-kirjat myös neljännelle luokalle!

HUOM! Oppikirjat ryhmälleen (vähintään 16 kpl) lukuvuodeksi 2019-2020 tilaavalle opettajalle lähetetään Opettajan tienviitta 4a:sta ilmainen kokeiluversio. Tästä on mainittava erikseen tilattaessa lisätieto-kentässä.

Matematiikkaa 4a jatkaa jo tutuksi tulleella otteella matematiikan ymmärtävää, oppilaan omaan kokemukseen ja oivaltamiseen pohjaavaa polkua. Yhdessä tekeminen ja ongelmien ratkominen on edelleen keskeinen työtapa. Oppilaiden matemaattisten taitojen kehittäminen on keskeistä.

Syyslukukaudella kerrataan, varmennetaan ja syvennetään jo opittuja lasku- ja ajattelun taitoja sekä tutustutaan monipuolisesti mittaamiseen, kymmenjärjestelmään ja lukualueeseen 0 – 10 000. Todennäköisyydestä saadaan kokemusta pelaamalla.

Oppilaan kirja sisältää monien harjoitusten lisäksi pieniä kertomus- ja tietotekstejä, joihin perehdytään, kun uusi asia on ensin opittu abstraktion tien kautta. Neljäsluokkalainenkin tarvitsee vielä paljon kokemusta ja konkretisointia, ennen kuin asia opiskellaan oppilaan kirjasta. Aikaisemmilta kouluvuosilta tuttujen toimintatapojen ja konkretisointivälineiden avulla varmennetaan ja syvennetään jo aikaisemmin opittua sekä lähdetään rohkeasti kohti uusia ja haasteellisempia sisältöjä.

Matematiikan oppimisen ilo ja myönteinen asenne säilyvät, kun oppilas saa monipuolisia, lapsen ajattelun ikätasoon nähden sopivia kokemuksia matematiikan ymmärtämisen pohjaksi.

Matematiikkaa-sarja tarjoaa oppilaille mahdollisuuden oppia ymmärtämään matematiikkaa ikäkausi huomioiden. Materiaalissa pidetään huolta niin oppimisen kanssa kompastelevan kuin taitavankin oppilaan oppimisesta.

Onnistunut matematiikan opiskelu kasvattaa vuorovaikutustaitoja, yhdessä tekemistä, rohkeutta kokeilla, halua ja kykyä ymmärtää yhä enemmän matematiikkaa.

Hakusanat: Varga-Neményi -tuotteet VaNe Kumppanituote - ei alennettava.

Eszter C. Neményi, Éva Káldi, Anikó Wéber, Anni Lampinen, Heidi Kurkinen ja Laura Merenvainio

ISBN 9789525931365 / 978-952-5931-36-5

Kumppanituote - ei alennettava.

Matematiikkaa 4a oppilaan kirja
 Matematiikkaa 4a oppilaan kirja

Hinta: 19.69 € (alv 10%)
Hinta: 17.90 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600237
Koko: 1KPL
Varastossa: 170

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2019-12-16 11:25:35  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää