ELLI Early Learning -verkkokauppa > Matikkaluotsi B5 | Kirjaudu sisään

Matikkaluotsi B5

Matikkaluotsi - Matematiikkavaikeuden tunnistaminen ja kuntouttava opetus.

Matematiikkaterapeutti Marja Drägerin kuntouttavan opetuksen sisällöt yksissä kansissa.

Matikkaluotsi-kirjassa kuvataan, miten lapsia, joilla on matematiikkavaikeus (dyskalkulia), autetaan ymmärtämään matematiikkaa ja sen rakenteita. Opetus perustuu matematiikan omiin rakenteisiin pohjautuvaan yksilölliseen opetukseen.

Kuntouttavassa opetuksessa kartoitetaan aluksi matematiikan keskeisten oppisisältöjen todellinen tieto- ja taitotaso. Sen jälkeen lähdetään opettelemaan puuttuvia taitoja erilaisten harjoitusten kautta. Harjoitukset tehdään lapsen ehdoilla ja hänen oppimisensa tahdissa, konkreettisesti. Kun lapsi saavuttaa oman ikäluokkansa tason, hän voi jatkaa matematiikan opintoja muiden kanssa ilman erityisopetusta.

Alkuosan luvuissa käsitellään matematiikkavaikeuden ilmenemistä, tunnistamista sekä kuntouttavan opetuksen toimintaperiaatteita. Kirjan keskeisen osan muodostavat luvut, joissa kuvataan kuntouttavan opetuksen sisältö eli harjoitukset. Kirjan lopussa on välineluettelo ja kopioitavaa materiaalia.

Matikkaluotsi on ensimmäinen matematiikkavaikeutta käsittelevä suomenkielinen kirja. Se on ensisijaisesti laadittu työvälineeksi matematiikkavaikeuden kuntouttavaan opetukseen opettajille ja muille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Kirjaa voi suositella myös muille asiasta kiinnostuneille ja vanhemmille.

Marja Dräger on kouluttanut vuodesta 2003 erityis- ja luokanopettajia Matikkaluotsi-koulutuksissaan tämän kirjan sisällön mukaisesti.

---------------------------------------------------------------
HUOM! Sivun 236 tehtäväpohja on väärän kokoinen. Jotta sitä voi käyttää, käytä saman sivun kahdestatoista pikkukolmiosta vain kuutta, ja leikkaa ne vielä puoliksi. Tuloksena syntyvät 12 pikkukolmiota sopivat tehtäväpohjaan.
Liitteessä oikean kokoinen tehtäväpohja.
---------------------------------------------------------------

Hakusanat: Matematiikkakirjat - Matikkaterapia - Matematiikkavaikeus - Dyskalkulia

ISBN 978-952-67876-9-5 / 9789526787695 (nid.)

B5-kokoinen,
pehmytkantinen nidottu kirja.
n. 300 sivua, valokuvakuvitus.

Tekijä Marja Dräger
Kustantaja ELLI Early Learning Oy


Kirjaa on saatavana myös A4-kokoisena kierreselkäisenä.

Matikkaluotsi B5
Matikkaluotsi B5
 Matikkaluotsi B5

Hinta: 66.00 € (alv 10%)
Hinta: 60.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 190212
Koko: 1 kpl
Varastossa: 199

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-10-22 16:23:23  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää