ELLI Early Learning -verkkokauppa > Mopopupu kuntoutusmateriaali | Kirjaudu sisään

Mopopupu kuntoutusmateriaali

Mopopupu-materiaali sisältää kaksikonsonanttisia harjoituksia äänteelliseen kuntoutukseen. Se on tarkoitettu suomea omaksuvien lasten äänteellisten taitojen kuntoutukseen ja siinä keskitytään kaksikonsonanttisten sanojen harjoitteluun ja niiden lisäämiseen.

Materiaalissa harjoitellaan p, t, k, m, n, h, l, v, ja j-äänteitä. Lähtökohtana on aloittaa harjoittelu vahvistamalla ensisijaisesti jo olemassa olevia, mahdollisesti hyödyntämättömiä taitoja, joiden avulla voidaan sitten rakentaa uusia sanoja.

Toisin kuin useissa muissa materiaaleissa, joissa korostetaan usein epäsanojen käyttöä kuntoutuksen apuna, Mopopupu-materiaalissa keskitytään merkityksellisten sanojen käyttöön: merkitykselliset sanat motivoivat lapsia paremmin harjoitteluun, ja lapsi voi yrittää heti hyödyntää oppimiaan taitoja aidoissa kommunikaatiotilanteissa.

Mopopupu sisältää yhdeksään suomen kielen konsonanttiin liittyviä kaksikonsonanttisia harjoituksia. Mukana on myös taulukko, johon on koottu kaikki kirjan harjoituksissa esiintyvät kaksikonsonanttiset sanat. Taulukon sanalistan avulla voidaan laatia nopeasti lapsen osaamisen perusteella täsmäharjoituksia taitojen kehittämiseen. Kirjan lopussa on myös seurantalomake, jonka avulla voidaan seurata kuntoutuksen edistymistä.

Materiaalin mukana tulee myös harjoituksia tukeva korttimateriaali. Korttimateriaali sisältää 140 kaksikonsanttisia sanoja kuvaavaa kuvasanakorttia.

Korttien koko on 5cm*6cm. Kortteja voi käyttää Pupupelikansion kanssa. Kumppanituote - ei alennettava.
Mopopupu kuntoutusmateriaali
Mopopupu kuntoutusmateriaali
 Mopopupu kuntoutusmateriaali

Hinta: 195.00 € (alv 24%)
Hinta: 157.26 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 210824
Koko: 1 kpl
Varastossa: 3

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-08-14 16:36:24  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää