ELLI Early Learning -verkkokauppa > Opettajan tienviitta 3a | Kirjaudu sisään

Opettajan tienviitta 3a

Voit hankkia kolmannen luokan opettajan tienviitat myös pakettituotteena hintaan 50 euroa!

Huom! Jos tilaat oppilaan kirjat koko opetusryhmälle (vähintään 16 kpl samaa kirjaa), saat pyydettäessä vastaavat Opettajan tienviitat tilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tästä on aina mainittava erikseen tilauksen lisätieto-kentässä. Edellytyksenä on, että oppaat voidaan lähettää samassa lähetyksessä kuin oppilaan kirjatkin. Jos tilausta ei voida lähettää samassa, mahdollisuus ilmaiseen oppaaseen raukeaa. OPS 2016

Pienten lasten matematiikan opettamisessa on keskeistä lasten taitojen ja kykyjen kehittäminen. Opettajan tienviitoissa on tietoa menetelmän perusperiaatteista ja käytännön ohjeita oppimisympäristön ja opetustilanteiden järjestämiseen.
Opettajan tienviitoissa kerrotaan unkarilaisen menetelmän perusperiaatteista ja annetaan runsaasti käytännön ohjeita oppimisympäristön ja opetustilanteiden järjestämiseen. Kirjoissa on esimerkiksi selkeät viikkosuunnitelmat, keskeiset oppimisen tavoitteet ja sisällöt sekä lista tarvittavista opettajan havainnollistamis-materiaaleista ja oppilaskohtaisista toimintamateriaaleista.

Opettajan tienviitat sisältävät pienessä koossa oppilaan kirjan sivut mallivastauksineen sekä monistettavaa materiaalia. Syventävää tietoa ja ohjeita annetaan abstraktion tiellä kulkemiseen, toiminnallisiin tehtäviin ja itsetehtäviin toimintamateriaaleihin. Koska oppilaan arviointiin ei suositella perinteisiä kirjallisia kokeita, opastetaan myös oppilaan itsearviointiin ja annetaan tienviittoja oppilaan taitojen kehittymisen seuraamiseksi.

Hakusanat: Varga-Neményi -tuotteet VaNe

Tekijät: Anni Lampinen, EszterC. Neményi, Márta Sz. Oravecz. Varga-Neményi ry.

ISBN 978-952-5931-14-3 / 9789525931143

Lisätietoja unkarilaisesta matematiikanopetus -menetelmästä Varga-Nemenyi -yhdistyksen sivuilta. www.varganemenyi.fi

Kumppanituote - ei alennettava.

Uudet sidotut kirjat ovat sisällöltään täysin samanlaiset kuin aiemmat, mutta sidontatapa vaihtui kierreselkäisestä sidotuksi.

Huom! Uusissa kirjoissa paperi on ohuempaa kuin aikaisemmin. Moniste- ja kopiopohjissa näyttää, että sivut kuultavat kovin läpi. Kopioitaessa ongelmaa ei kuitenkaan ole, kopioista tulee siistejä.
Opettajan tienviitta 3a
Opettajan tienviitta 3a
 Opettajan tienviitta 3a

Hinta: 31.90 € (alv 10%)
Hinta: 29.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600244
Koko: 1KPL
Varastossa: 198

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2019-12-12 16:06:24  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää