ELLI Early Learning -verkkokauppa > Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi | Kirjaudu sisään

Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi

Hauskat puiset satuhahmot sopivat hyvin tarinankerrontaan! Pakkauksessa on Jaakko, Jaakon äiti, lehmä, jättiläinen, papparainen, kaksiosainen pavunvarsi sekä hanhi kultamunineen.

Äiti lähettää Jaakon torille myymään lehmää. Matkalla hän kuitenkin törmää vanhaan tietäjäukkoon, joka sanoo: "Myy tuo lehmä minulle, saat vastineeksi taikapavun". Jaakko myy lehmän ukolle, mutta kotona äiti on vihainen: "Ei mitään taikapapuja ole olemassa, sinua huijattiin! Ja lehmänkin menetimme!". Jaakko kuitenkin istuttaa pavun kasvimaalle.

Seuraavana aamuna kaikki ovat ällikällä lyötyjä! Pavusta on kasvanut pitkä varsi, joka ylettää taivaaseen asti! Jaakko päättää kiivetä ylös katsomaan, mitä pavunvarren päästä löytyy. Siellä on suuri satulinna!

Mutta linnan asukas ei olekaan lainkaan mukava, vaan ilkeä jättiläinen. Jättiläinen on varastanut maasta kultaisen harpun ja kultamunia munivan hanhen. Jaakko päättää tehdä lopun jättiläisen touhuista.

Hän kaappaa harpun ja hanhen ja pinkoo jättiläinen kannoillaan takaisin pavunvarren luo. Jaakko kiipeää pavunvartta paljon kömpelöä jättiläistä nopeammin. Kun hän pääsee alas, hän hakee kirveen ja hakkaa pavunvarren poikki. Pavunvartta pitkin kiipeävä jättiläinen tippuu maahan ja kuolee.

Tarina voidaan kertoa monella eri tavalla. Tarinankerronnan jälkeen voidaan keskustella, mitä tarinan hahmoille tapahtui tarinan jälkeen.

HAKUSANAT: Looginen päättely Toiminnanohjaus Hahmottaminen Puheterapia Tarinankerronta Vuorovaikutus ja tarinat

Jättiläisen koko: 14 x 5,5 x 1,5 cm Papparaisen koko: 7 x 3,5 x 1,5 cm Jaakon äidin koko: 7 x 3,5 x 1,5 cm Lehmän koko: 6 x 7 x 1,5 cm Jaakon koko: 6 x 1,5 x 1,5 cm Hanhen koko: 3 x 3 x 1,5 cm Kokonaisen pavunvarren koko: 28 x 7 x 1,5 cm Pakkauksessa mukana myös kätevä säilytyspussi.

Kerrotaan satuja - Tell me a Story -satukortit

Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi
 Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi

Hinta: 21.08 € (alv 24%)
Hinta: 17.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 330944
Koko: 1kpl
Varastossa: 9

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2019-12-05 10:55:29  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää