ELLI Early Learning -verkkokauppa > Puiset satuhahmot Kolme pientä porsasta | Kirjaudu sisään

Puiset satuhahmot Kolme pientä porsasta

Hauskat puiset satuhahmot sopivat hyvin tarinankerrontaan! Pakkauksessa on susi, tiilitalo, risutalo, olkitalo sekä 3 pientä porsasta.

Kolme pientä porsasta pelkäävät isoa pahaa sutta ja päättävät rakentaa talot suojakseen.

Ensimmäinen porsas rakentaa talonsa heinästä. Se on hyvin helppoa ja nopeaa. Toinen porsas käyttää rakennusmateriaalina risuja. Aikaa menee enemmän, mutta hän pohtii, että ainakin talo on vahvempi.

Kolmas porsas päättää rakentaa talonsa tiilestä. Se on työlästä, ja kaksi muuta ihmettelevät, miksi kolmas porsas ahertaa niin paljon, ja vielä turhaan: Isoa pahaa sutta ei ole edes näkynyt pitkään aikaan.

Mutta juuri kun talot ovat valmiita Iso paha susi hyökkää porsaiden kimppuun. Kaikki porsaat kipittävät kiireen vilkkaa talojensa suojaan.

Ensimmäiseksi susi menee heinästä rakennetulle talolle. "Avaa ovi tai minä puhkun ja puhallan talosi matalaksi!", susi uhkaa! Porsas ei avaa ovea, mutta kun susi puhkuu ja puhaltaa, koko talo romahtaa maahan. Porsas pakenee risuista tehdylle talolle susi kintereillään.

Kaksi porsasta luulevat olevansa turvassa risuista tehdyssä talossa. Mutta susi on jälleen oven takana: "Avaa ovi tai minä puhkun ja puhallan talosi matalaksi!". Jälleen susi toteuttaa uhkauksensa, ja talon kaatuessa porsaat kipittävät henkensä edestä tiilitaloon turvaan.

Kaikki porsaat ovat nyt tiilitalossa, viimeisessä turvapaikassaan. Susi ilkkuu oven takana: "Turhaan lukitsitte oven, minä puhkun ja puhallan tämänkin talon matalaksi ja syön teidät kaikki suihini!". Mutta kun susi puhkuu ja puhaltaa, talo ei hievahdakaan. Susi puhaltaa ja puhaltaa, kunnes se on aivan läkähdyksissään. Silloin Susi saa idean! Se kiipeää talon katolle hyökätäkseen porsaiden kimppuun savupiipusta! Mutta porsaat ovat sytyttäneet tiilitalon takan ja susi polttaa häntänsä pahoin.

Porsaat juhlivat pelastumistaan ja kiittelevät kolmatta porsasta siitä, että se näki vaivaa ja rakensi vahvan tiilitalon. Susi luikkii pakoon harmissaan häntä savuten.

Sadun voi kertoa monella muullakin tavalla. Tarinankerronnan jälkeen voidaan pohtia, mitä hahmoille tapahtui tarinan jälkeen. Palasiko Iso paha susi? Rakensivatko porsaat lisää tiilitaloja?

HAKUSANAT: Looginen päättely Toiminnanohjaus Hahmottaminen Puheterapia Tarinankerronta Vuorovaikutus ja tarinat


Porsaiden koko: 5 x 3 x 1,5 cm
Suden koko: 6,5 x 8 x 1,5 cm
Olkitalon koko: 9 x 5,5 x 1,5 cm
Risutalon koko:8 x 8 x 1,5 cm
Tiilitalon koko: 10,5 x 9,5 x 1,5 cm

Pakkauksessa mukana myös kätevä säilytyspussi.Katso myös:
Kerrotaan satuja -satupaketti
Kerrotaan satuja - Tell Me a Story
Puiset satuhahmot Kolme pukkia sillalla
Puiset satuhahmot Kolme pientä porsasta
Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua
Puiset satuhahmot Punahilkka
Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi
Puiset satuhahmot PiparkakkupoikaPuiset satuhahmot Kolme pientä porsasta
 Puiset satuhahmot Kolme pientä porsasta

Hinta: 20.09 € (alv 24%)
Hinta: 16.20 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 330941
Koko: 1 kpl
Varastossa: 5

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 15:46:16  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää