ELLI Early Learning -verkkokauppa > Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua | Kirjaudu sisään

Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua

Hauskat puiset satuhahmot sopivat hyvin tarinankerrontaan! Pakkauksessa on Kultakutri sekä isä-karhu, äiti-karhu ja pikku-karhu.

Kolme karhua, isä-karhu, äiti-karhu ja pikku-karhu, ovat syömässä iltapuuroaan. Pikku-karhun puuro on liian kuumaa ja karhut päättävät mennä ulos odottamaan, että puuro jäähtyy. Heti sen jälkeen tyttö nimeltä Kultakutri kävelee sisään taloon.

Sisällä Kultakutri huomaa pöydällä olevat puurolautaset. Nälkäisenä hän päättää maistaa niitä. Hän kokeilee ensin isä-karhun isoa puurolautasta. Puuro on aivan liian kuumaa! Sitten hän maistaa äiti-karhun puuroa. Se on aivan liian kylmää! Mutta pikku-karhun pieni puurolautanen, sen puuro on juuri sopivaa. Kultakutri syö puuron.

Syötyään puuron Kultakutri on juuri nousemassa ylös, kun tuoli räsähtää rikki hänen altaan. Ja se on pikku-karhun tuoli!

Lopulta Kultakutri on väsynyt, ja päättää mennä nukkumaan. Isä-karhun sänky on liian kova ja äiti-karhun liian pehmeä. Pikku-karhun sänky on juuri sopiva ja Kultakutri nukahtaa välittömästi syvään uneen.

Samalla karhut saapuvat kotiin. He ovat ihmeissään, kun huomaavat, että heidän tavaroihinsa on koskettu. Surullisin on pikku-Karhu: "Kuka on syönyt minun puuroni? Entä kuka on rikkonut minun tuolini?", hän parkuu.

Lopulta karhut löytävät Kultakutrin nukkumasta pikku-Karhun sängystä. Kultakutri herää ja karhut ovat hyvin vihaisia. Nyt Kultakutrin on pyydettävä anteeksi ja korvattava aiheuttamansa vahinko.

Sadun voi kertoa myös monella muulla tavalla. Tarinankerronnan jälkeen voidaan keskustella, mitä hahmoille tapahtui sadun jälkeen. Kuinka Kultakutri korvasi aiheuttamansa vahingon? Tuliko hänestä ja karhuista lopulta ystäviä? Mitä he tekivät sitten?


HAKUSANAT: Looginen päättely Toiminnanohjaus Hahmottaminen Puheterapia Tarinankerronta Vuorovaikutus ja tarinat

Pakkauksessa mukana myös kätevä säilytyspussi.Katso myös:
Kerrotaan satuja -satupaketti
Kerrotaan satuja - Tell Me a Story
Puiset satuhahmot Kolme pukkia sillalla
Puiset satuhahmot Kolme pientä porsasta
Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua
Puiset satuhahmot Punahilkka
Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi
Puiset satuhahmot PiparkakkupoikaPuiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua
 Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua

Hinta: 17.73 € (alv 24%)
Hinta: 14.30 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 330942
Koko: 1 kpl
Varastossa: 5

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 15:46:16  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää