ELLI Early Learning -verkkokauppa > Puiset satuhahmot Piparkakkupoika | Kirjaudu sisään

Puiset satuhahmot Piparkakkupoika

Hauskat puiset satuhahmot sopivat hyvin tarinankerrontaan! Pakkauksessa on mummo, piparkakkupoika, lehmä, hevonen sekä kettu.

Yksinäinen mummo päätti leipoa piparkakusta pojan seurakseen. Hän vaivasi taikinan ja teki rusinoista silmät ja sokerimassasta suun. Mutta kun hän otti valmiin piparkakkupoikansa uunista, se pinkaisikin karkuun! Se halusi nähdä maailmaa, eikä jäädä mummonmökkiin. Piparkakkupoika juoksi minkä jaloistaan pääsi ja mummo juoksi sen perässä. "Et saa minua kiinni", Piparkakkupoika ilkkui.

Se juoksi laitumella laiduntavan lehmän ohi. "Minnekkäs sinä olet matkalla? Älä juokse mummoa karkuun!", lehmä sanoi ja lähti Piparkakkupojan perään. "Et saa minua kiinni", lällätti Piparkakkupoika kun lehmä ja mummo juoksivat sen perässä.

Seuraavaksi Piparkakkupojan karkumatkalla tuli vastaan hevonen. "Minnekäs sinä olet matkalla! Äläpäs karkaa mummolta ja lehmältä", huusi hevonen ja laukkasi Piparkakkupojan perään. "Et saa minua kiinni!", Piparkakkupoika virnuili jälleen ja jatkoi pakoaan.

Mutta tie loppui lyhyeen, kun vastaan tuli joki. "Kuinka pääsen tästä yli?", parkaisi Piparkakkupoika. "Jos kastun niin hajoan murusiksi", se jatkoi. "Minä voin auttaa!", sanoi paikalle osunut viekas kettu. "Hyppää minun kuononi päälle, voin viedä sinut joen yli jossa voit jatkaa pakomatkaasi", kettu ehdotti. "Hyvä idea!", tuumi Piparkakkupoika ja hyppäsi ketun kuonon päälle.

Mutta kettupa ei aikonutkaan auttaa Piparkakkupoikaa, vaan avasi suunsa. Piparkakkupoika laskeutui suoraan sen terävien hampaiden väliin ja kettu söi Piparkakkupojan suihinsa samalla kun mummo, lehmä ja hevonen katselivat kauhuissaan joen rannalta.

Tarinan voi kertoa monella eri tavalla. Tarinankerronnan jälkeen voidaan pohtia, mitä hahmoille tapahtui tarinan jälkeen.


HAKUSANAT: Looginen päättely Toiminnanohjaus Hahmottaminen Puheterapia Tarinankerronta Vuorovaikutus ja tarinat

Piparkakkupojan koko: 4,5 x 3 x 1,5 cm
Ketun koko: 7 x 9 x 1,5 cm
Lehmän koko: 7,5 x 9 x 1,5 cm
Hevosen koko: 10 x 10,5 x 1,5 cm
Mummon koko: 8 x 3,5 x 1,5 cm

Pakkauksessa mukana myös kätevä säilytyspussi.Katso myös:
Kerrotaan satuja -satupaketti
Kerrotaan satuja - Tell Me a Story
Puiset satuhahmot Kolme pukkia sillalla
Puiset satuhahmot Kolme pientä porsasta
Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua
Puiset satuhahmot Punahilkka
Puiset satuhahmot Jaakko ja pavunvarsi
Puiset satuhahmot PiparkakkupoikaPuiset satuhahmot Piparkakkupoika
 Puiset satuhahmot Piparkakkupoika

Hinta: 17.73 € (alv 24%)
Hinta: 14.30 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 330945
Koko: 1 kpl
Varastossa: 6

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 15:46:16  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää