ELLI Early Learning -verkkokauppa > Pupupuu kuntoutusmateriaali | Kirjaudu sisään

Pupupuu kuntoutusmateriaali

Pupupuu-materiaali sisältää yksikonsonanttisia harjoituksia äänteelliseen kuntoutukseen. Se on tarkoitettu suomea omaksuvien lasten äänteellisten taitojen kuntoutukseen ja siinä keskitytään yksikonsonanttisten sanojen harjoitteluun ja niiden lisäämiseen.

Materiaalissa harjoitellaan p, t, k, m, n, h, s, l, v, ja j-äänteitä. Lähtökohtana on aloittaa harjoittelu vahvistamalla ensisijaisesti jo olemassa olevia, mahdollisesti hyödyntämättömiä taitoja, joiden avulla voidaan sitten rakentaa uusia sanoja.

Toisin kuin useissa muissa materiaaleissa, joissa korostetaan usein epäsanojen käyttöä kuntoutuksen apuna, Pupupuu-materiaalissa keskitytään merkityksellisten sanojen käyttöön: merkitykselliset sanat motivoivat lapsia paremmin harjoitteluun, ja lapsi voi yrittää heti hyödyntää oppimiaan taitoja aidoissa kommunikaatiotilanteissa.

Äännekohtaisten harjoitusten lisäksi Pupupuu-materiaalissa on erilaisia harjoituksia (mm. lause-, kuuntelu, rytmittämis- ja yhdyssanaharjoituksia) sekä 18 erilaista peliä ja leikkiä.

Materiaalin mukana tulee myös harjoituksia tukeva korttimateriaali. Korttimateriaali sisältää 106 yksikonsonanttisia sanoja kuvaavaa kuvakorttia ja 42 hullunkurista pelikorttia. Niitä voidaan käyttää myös sellaisenaan.

Korttien koko on 5cm*6cm. Kortteja voi käyttää Pupupelikansion kanssa. Kumppanituote - ei alennettava.
Pupupuu kuntoutusmateriaali
Pupupuu kuntoutusmateriaali
 Pupupuu kuntoutusmateriaali

Hinta: 172.72 € (alv 24%)
Hinta: 139.29 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 210822
Koko: 1 kpl
Varastossa: -2

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-08-14 16:36:24  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää