ELLI Early Learning -verkkokauppa > Sateenkaarikivet 4 Rainbow Pebbles | Kirjaudu sisään

Sateenkaarikivet 4 Rainbow Pebbles

Sateenkaarikivet ovat muovisia, kädessä mukavan tuntuisia palasia, joista voi rakennella tasokuvioita tai kolmiulotteisia rakennelmia.

Paketissa on mukana lajitelma eri kokoisia ja -värisiä sateenkaarikiviä sekä 12 A4-kokoista valmiiksi laminoitua työskentelypohjaa. Työskentelypohjissa on pohjia luokitteluun ja laskemiseen, sekä valmiiksi värivihjeen sisältäviä luokittelupohjia sekä vapaasti erivärisillä sateenkaarikivillä täytettäviä pohjia.

Hakusanat: Rakentelu, Visuaalinen hahmottaminen, Värit, Hahmottaminen, Alakoulun matikka, Geometria, VENNY, Käsi-silmä -koordinaatio puheopetus ja puheterapia

Katso myös Sateenkaarikivet.
Sateenkaarikivet 4 Rainbow Pebbles
 Sateenkaarikivet 4 Rainbow Pebbles

Hinta: 29.00 € (alv 24%)
Hinta: 23.39 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 210685
Koko: 1 kpl
Varastossa: 34

 

Asiakkaiden kommentteja

Asiakaspalaite
 
Sateenkaarikivet ja niiden A4-pohjat sopivat hyvin myös puheterapiaan. Niiden avulla voi harjoitella kerrontaa, kuvailua ja puhuttujen ohjeiden antamista tai ymmärtämista. Esimerkiksi voi antaa ohjeita, millainen lintu pitää kivillä rakentaa mihinkin: Toiseksi viimeisenä oksalla on punainen lintu.
 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-09-17 16:48:01  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää