ELLI Early Learning -verkkokauppa > Suujumppapaketti Myotopia | Kirjaudu sisään

Suujumppapaketti Myotopia

Myotopiassa on runsaasti pelejä ja harjoittelumateriaaleja oraalimotorisiin harjoitteisiin. Oraalimotoriset harjoitukset ovat erityisen hyödyllisiä lapsille, joilla on suun ja kasvojen lihaksiin liittyviä häiriöitä.

Pelien ja leikinomaisten harjoitusten avulla lapsia kannustetaan tutustumaan kielen, huulten ja poskien lihasten toimintaan. Samalla vahvistetaan näitä tärkeitä lihaksia ja harjoitellaan puheen muodostamisessa tarvittavia liikkeitä ja liikesarjoja. Myotopiassa on samankaltaistenkin harjoitteiden tekemiseen monta eri peliä, jotka motivoivat lasta kertaamaan joskus yksitoikkoisiltakin tuntuvia harjoituksia. Suujumpan ja imemis- sekä puhalluspelien lomassa opetellaan myös värien tunnistamista ja erottelua, lukumäärien hahmottamista sekä käden ja silmän yhteistyötä.

Hakusanat: Puheopetus ja puheterapia Puheterapia Kielellinen erityisvaikeus Suujumppa Oraalimotoriikka

Tukevassa laatikossa on 10 eri peliä, jotka sopivat monenlaiseen harjoitteluun: onkipeli, erivärisiä ja muotoisia pelimerkkejä, värinoppa, numeronoppia, muotonoppa, kuulia, pehmo puhallusharjoituksiin, pikkuauto, pingispallo, puhalluspillejä. Kaikki kartonkiset materiaalit voidaan puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Laatikon koko: korkeus 12 x leveys 43 x syvyys 30 cm. Suomenkieliset ohjeet.

Suujumppapaketti Myotopia
Suujumppapaketti Myotopia
 Suujumppapaketti Myotopia

Hinta: 133.40 € (alv 24%)
Hinta: 107.58 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 411038
Koko: 1 kpl
Varastossa: 1

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-10-28 15:10:37  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää