ELLI Early Learning -verkkokauppa > TAVUT OIKEIN - tavukortit | Kirjaudu sisään

TAVUT OIKEIN - tavukortit

Tavut oikein - tavukorteilla voi harjoitella kirjoittamista, lukemista ja suomen kielen sanoja toiminnallisesti tavuja yhdistellen. Materiaalissa on tavukortit 90 sanan muodostamiseen. Sanat ovat samoja kuin aiemmin ilmestyneessä Kirjoita oikein - kaksoiskonsonantit -materiaalissa, joten materiaaleja voi käyttää myös yhdessä.

Kaikissa sanoissa on kaksoiskonsonantti. Useimmissa se on kk, pp tai tt, koska näiden kaksoiskonsonanttien kuuleminen on erityisen haasteellista. Kaksoiskonsonanttisanojen harjoittelusta on hyötyä kaikenlaisten sanojen harjoitteluissa.

Tavut oikein -materiaalin sanat on jaoteltu samoin kuin Kirjoita oikein -materiaalissa. Materiaali kattaa sanat vaikeustasoilta 1-3: helpot kaksitavuiset kaksoiskonsonanttisanat, vaikeammat kaksitavuiset kaksoiskonsonanttisanat, joissa kaksoiskonsonantti tulee konsonantin, pitkän vokaalin tai diftongin jälkeen, sekä kolmitavuiset kaksoiskonsonanttisanat.

Pakkaus sisältää 165 tavukorttia ja ohjevihkon. Ohjevihossa on vinkkejä sekä pelkästään Tavut oikein -korteilla tehtäviin harjoituksiin että yhdessä Kirjoita oikein -korttien kanssa tehtäviin harjoituksiin. Kaikkia kolmitavuisia kolmostason sanoja ei voi muodostaa samanaikaisesti, ja ohjevihkossa on listattu sanat, joiden muodostaminen ei ole samanaikaisesti mahdollista. Alku- ja keskitavukorttien kääntöpuolet on merkitty eri väreillä eri tasoisten sanojen erottelemiseksi. Lopputavut on merkitty värikkäillä hymynaamoilla, jotka osoittavat, minkä vaikeustason sanoissa niitä voi käyttää.

Hakusanat: äidinkieli, S2 -suomi toisena kielenä, tavukortit, oikeinkirjoitus

Katso myös Kirjoita oikein - kaksoiskonsonantit.
TAVUT OIKEIN - tavukortit
TAVUT OIKEIN - tavukortit
 TAVUT OIKEIN - tavukortit

Hinta: 39.00 € (alv 24%)
Hinta: 31.45 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 412008
Koko: 1 kpl
Varastossa: 198

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-08-11 15:54:29  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää