ELLI Early Learning -verkkokauppa > VaNe-värisauvat | Kirjaudu sisään

VaNe-värisauvat

Unkarilaisen menetelmän mukaisilla värisauvoilla voi harjoitella ja havainnollistaa lukujen hajotelmia, peruslaskutoimituksia, laskuanalogioita ja lukujen välisiä suhteita sekä murto-, desimaali- ja prosenttilukuja.

VaNe-värisauvat ovat ainoat Suomessa valmistetut värisauvat, jotka ovat täysin mittatarkkoja pituuden sekä painon suhteen.

VaNe-värisauvat sopivat matematiikan alkeisopetuksesta aina ammatilliseen opetukseen saakka.

Tuotekokonaisuus on opettajayhdistyksen käytännön kokemusten perusteella suunniteltu ja tarkkaan harkittu.

Tukeva kartonkilaatikko ei murru pulpetilta pudotessaankaan ja siinä on riittävästi tilaa sauvojen selaamiseen laatikon sisällä, jolloin se myös vaimentaa sauvojen käsittelystä syntyvää ääntä. Varastoitaessa sauvalaatikot pysyvät hyvin pinottuna.

VaNe-värisauvojen pituudet ja värit noudattavat tarkasti unkarilaista menetelmää. Myös sauvojen lukumäärä on pedagogisesti tarkkaan harkittu. Sarjassa on on yhteensä 137 sauvaa ja esimerkiksi oranssia 10 sentin pituista, 10 grammaa painavaa sauvaa on pakkauksessa 10 kappaletta. Tämä on riittävä määrä kymmenjärjestelmän havainnollistamiseen.

Koska VaNe-värisauvat ovat mittatarkkoja pituuksiensa lisäksi myös painon suhteen, niitä voi myös punnita ja niitä voi käyttää punnuksina.

Uraviivaimet sopivat erinomaisesti värisauvojen kanssa käytettäväksi. Ellin lukusuora on metrin mittainen uraviivain. Tuotekoodilla 600305.

Hakusanat: Varga-Neményi -tuotteet Esikoulun matikka Alakoulun matikka Ylakoulun Yläkoulun matikka KOTI matikka

VaNe-värisauvat on valmistuttanut matematiikkaa opettavien opettajien oma yhdistys, Varga-Nemenyi ry, joka on sovittanut ja suomentanut unkarilaisen matematiikanopetusmenetelmän suomalaisten lasten saataville.

Yhdistyksen kotisivuilla on vinkkejä sauvojen käyttöön sekä tietoa menetelmään liittyvistä koulutuksista, joita järjestää mm. Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia.

Yhdistyksen kotisivu on osoitteessa: www.varganemenyi.fi VaNe-värisauvojen käytöstä kertovan Punnittua puhetta -esitteen voi ladata liitteestä. Kumppanituote - ei alennettava.


Katso alla olevasta liitteestä lisätietoa VaNe-värisauvojen käytöstä.

VaNe-värisauvat
VaNe-värisauvat
 VaNe-värisauvat

Hinta: 32.24 € (alv 24%)
Hinta: 26.00 € (alv 0%)
Tuotekoodi: 600300
Koko: 1 kpl
Varastossa: 48

 

Arvostele tämä tuote

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2020-10-28 15:10:37  

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää