ELLI Early Learning -verkkokauppa > Toimitusehdot | Kirjaudu sisään

Toimitusehdot

23.01.2018 alkaen

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverollisina. ELLI Early Learning Oy pitää itsellään oikeuden hintojen ja tuotevalikoiman muutoksiin. Laskumme sisältävät arvonlisäveron. (Lain mukaan alv-velvolliset - mm. kunnat ja yritykset - ovat oikeutettuja vähentämään hankintojensa alv:n, mutta me emme voi jättää sitä pois laskuistamme.)

Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat pääsääntöisesti listahintoja - mahdolliset kunta- tai sopimusalennukset tulevat voimaan vasta laskutuksessa.

Pidätämme oikeuden tilauksen uudelleenhinnoitteluun, jos verkkokaupassa on ollut selkeä hintavirhe.

Toimitusehto

Tilauskohtainen toimitusmaksu on laskutusasiakkaille 15 € (sisältää alv:n). Maksu lisätään tilauksen hintaan.

Ennakkoon maksaville asiakkaille toimitusmaksu määräytyy tilattujen tuotteiden määrän ja koon mukaan. Minimitoimitusmaksu on 5€ - toimitusmaksu on kuitenkin enintään 15€.

Yli 400 euron tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua.

Veloitettava toimitusmaksu näkyy Maksu- ja toimitustavan valinnan jälkeen avautuvassa ikkunassa.

Ulkomaille toimitetuista tilauksista perimme toimitusmaksun lisäksi lähetyskulut.

Noutotilaukset

Etukäteen maksamattomien noutotilausten tuotteita pidämme asiakkaalle varattuna kaksi viikkoa. Tämän jälkeen katsomme noutamattomat tilaukset peruuntuneiksi.

Vakuutus

Ellei tilaaja nimenomaan pyydä sitä, lähetyksiä ei vakuuteta. Vakuutuskulut veloitetaan tilaajalta.

Palautukset ja huomautukset 

Lähetyksiä koskevat huomautukset toivomme saavamme 8 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Mahdollisista palautuksista pyydämme sopimaan etukäteen. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja myyntikuntoisia.

Kuluttaja-asiakkailla on lakisääteinen 14 pv:n palautusoikeus. Palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Verkkokaupassa Paytrailin kautta maksetuista tilauksista palautamme rahat Paytrailin kautta.

Reklamaatiot (yksityisasiakkaat)

Jos asiakas kokee, ettei hän ole ongelmatilanteessa tyytyväinen tarjoamaamme ratkaisuun, hän voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksuehdot

14 päivää netto, viivästyskorko 11,5 %. Muistutuskulut 5 euroa peritään maksumuistutuksista. Laskulle tilaaminen on mahdollista vain yrityksille ja yhteisöille, joilla on voimassaoleva y-tunnus. Myymälässämme voi maksaa käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla.

Uudelleenlaskutus

Veloitamme uuden laskun tekemisestä 15€ (sisältää alv:n), jos joudumme tekemään laskun meistä johtumattomista syistä. Mahdollisesta hyvityslaskusta emme veloita erikseen.

Maksupalvelutarjoaja verkkokaupassa maksamiseen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

 Ostoslista

ELLI Early Learning Oy, Myymälä avoinna ma-pe 9-17, Kalasataman metroaseman vieressä, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 Helsinki
puh. 09 701 2011, sähköpostiosoite elli@earlylearning.fi
Viimeksi päivitetty 2018-03-19 16:54:20